De Serendiep, hét theater- en museumschip

In het ruim van het 42 meter lange binnenschip De Serendiep voltrekt zich iets razend spannends. De Spullenmannen (www.spullenmannen.nl) hebben dit unieke concept uitgedacht . In juni 2018 is het schip gekocht en omgetoverd tot een varend avontuur. Vanaf mei 2019 doet de Serendiep festivals, bijzondere locaties en evenementen aan waarbij aansluiting wordt gezocht bij lokale initiatieven.

Wat maak je mee op de Serendiep?
Via de betoverende foyer in het midden heb je twee keuze mogelijkheden: links het vlakke- vloer-theater met plaats voor 50 personen, rechts het Knopjesmuseum.

Het theater is een podium voor absurdisme, experiment en kritisch denken. Er is ruimte voor kleine voorstellingen, muziekoptredens en performances. Ook kunnen er presentaties en lezingen gegeven worden.

Een bezoek aan het Knopjesmuseum is een spannende tocht door een labyrint waarin je je kunt laten verdwalen als Alice in Wonderland. Een fascinerende mengeling van wetenschapsmuseum, sprookje en escaperoom.

De Spullenmannen nodigen jullie graag uit om een kijkje te komen nemen op het schip. Op de website (www.serendiep.nl) vind je het vaarschema en de openingstijden.

Algemene info
Website: www.serendiep.nl

Serendiep

Tweet Deel