Ook een bijzonder evenement organiseren in de Der Aa-kerk?

De Der Aa-kerk wordt tijdens De Nacht van Kunst & Wetenschap weer omgebouwd tot Kerk der Wetenschappen. Dit monumentale gebouw wordt verhuurd door Bijzondere Locaties Groningen. Ook de rest van het jaar is er veel te beleven in de Der Aa-kerk. En natuurlijk op de andere locaties van Bijzondere Locaties Groningen. Want ze verhuren niet alleen de Der Aa-kerk, maar ook de Remonstrantse kerk, het kerkje van Leegkerk, de kerk van Klein Wetsinge en De Amshoff. Voor onder andere concerten, lezingen, festivals, beurzen, huwelijk, vergaderingen en tentoonstelling.

Win vrijkaarten
Wil je weten wat er op deze locaties gebeurt? Volg hen dan op Twitter: @blgroningen en Facebook: facebook.com/blgroningen. Ze verloten onder hun volgers regelmatig vrijkaarten voor concerten en tentoonstellingen.

Locatie huren
Ben je zelf een keer op zoek naar een locatie voor een evenement? Bijzondere Locaties Groningen verhuurt deze bijzondere monumenten ook. Neem contact met ze op: info@blgroningen.nl of 050 318 14 33. Je kunt vragen naar Monique Kremer of Esther Dingerdis. Of kijk op www.blgroningen.nl voor meer informatie.

Bijzondere Locaties Groningen
Prachtige oude gebouwen een nieuw leven geven: dat doet Bijzondere Locaties Groningen. Zij stellen monumentale gebouwen beschikbaar voor diverse activiteiten, zoals concerten, tentoonstellingen, feesten, congressen, theater  en vergaderingen. De opbrengsten worden gebruikt om de monumenten in stand te houden voor latere generaties.


Tweet Deel