Roxeanne Hazes

Dit voorjaar verschijnt nieuwe muziek van Roxeanne Hazes om na de zomer met haar band weer het land in te trekken. Roxeanne brak door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band door het hele land. Haar tours brachten haar onder meer uitverkochte shows in Amsterdam, Utrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag.

Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Na diverse festivals als Noorderslag en Paaspop ging ze op zwangerschapsverlof. Na de geboorte van haar zoon keerde ze terug op de planken met een uitverkochte mini-tour langs Amsterdam, Groningen, Gouda en Utrecht. Daar werden al de eerste nieuwe nummers met succes live uitgetest.

In het voorjaar van 2017 werd het album ‘In Mijn Bloed’ voorafgegaan door single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Dat nummer werd gelijk een groot succes met meer dan vier miljoen streams en evenzoveel views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Top Song. Titeltrack ‘In Mijn Bloed’ ontving diezelfde eer. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538, Radio 2 België en MTV zijn de singles veelvuldig te horen en te zien geweest.

“Vorig jaar stond in het teken van mijn debuutalbum en de geboorte van onze zoon. Het bewogen jaar en de vele shows met mijn eigen band hebben me geïnspireerd in de studio. Ik kan niet wachten om nieuwe muziek te laten horen en het land in te trekken”, aldus Roxeanne. “We gaan echt uitpakken.”

Tweet Deel