Festivalinfo

Boekje, blokkenschema en plattegrond
Nog even geduld. We zijn hard bezig met het samenstellen van het programma!

Openingstijden
Om 19.30 uur gaan de deuren van alle festivallocaties open. Het festival gaat van start om 20.00 uur en duurt op de meeste locaties tot 01.00 uur.

Voorverkoop
Een ticket of polsbandje kost € 12,50. Bij aankoop online krijg je een e-ticket die je kunt omruilen voor een polsbandje. Alleen het polsbandje geeft toegang tot de binnenlocaties.

Let op: omruilen van je e-ticket of direct een polsbandje kopen kan ruim van te voren om lange rijen te voorkomen. Hierover later meer informatie.

Verkoop tijdens festival
Op zaterdag 8 juni kun je je e-tickets ook nog omwisselen voor een polsbandje of direct een bandje kopen. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Binnenlocaties
Om toegang tot binnenlocaties te krijgen heb je een polsbandje nodig. Sommige binnenlocaties zitten snel vol, dus we raden je aan om op tijd ergens heen te gaan als je zeker wilt zijn van een plekje!

Buitenlocaties
Naast het programma op de binnenlocaties valt er ook buiten van alles te beleven.

EHBO
In geval van nood wordt er een EHBO post ingericht. Ook staan er op elke locatie altijd mensen van de organisatie voor je klaar om EHBO-ers voor je op te roepen.

Eten en drinken
Voor eten en drinken verzorgen veel binnenlocaties hun eigen horeca.

Toegankelijkheid
Helaas zijn niet alle binnenlocaties die onderdeel uitmaken van De Nacht rolstoeltoegankelijk. Deze locaties zijn dat wel: Academiegebouw, Groninger Forum Bibliotheek, Doopsgezinde Kerk, Groninger Museum, Universiteitsmuseum, Der Aa-kerk, en Synagoge.