Festivalinfo

LANGUAGE NO PROBLEM
Under this category you can find an overview of all the acts that can be attended by non-dutch speaking visitors.

Blokkenschema en plattegrond
Die is hier te vinden: https://nachtvankunstenwetenschap.nl/content/uploads/2019/05/Timetable-Nvkw-2019-web.pdf

Openingstijden
Om 19.30 uur gaan de deuren van alle festivallocaties open. Het festival gaat van start om 20.00 uur en duurt op de meeste locaties tot 01.00 uur.

Voorverkoop
Een ticket kost € 12,50. Bij aankoop online krijg je een e-ticket die je kunt omruilen voor een polsbandje. Alleen het polsbandje geeft toegang tot de binnenlocaties.

Let op: omruilen van je e-ticket of direct een polsbandje kopen kan vanaf zaterdag 8 juni vanaf 12:00u op het Broerplein bij de Nacht van Kunst & Wetenschap-bus.

Verkoop tijdens festival
Op zaterdag 8 juni kun je ook nog  direct een bandje kopen. Dat kan vanaf 12:00u op het Broerplein bij de Nacht van Kunst & Wetenschap-bus.

Binnenlocaties
Om toegang tot binnenlocaties te krijgen heb je een polsbandje nodig. Sommige binnenlocaties zitten snel vol, dus we raden je aan om op tijd ergens heen te gaan als je zeker wilt zijn van een plekje!

Buitenlocaties
Naast het programma op de binnenlocaties valt er ook buiten van alles te beleven. Zo is er bijvoorbeeld muziek en straattheater!

EHBO
In het Academiegebouw is een EHBO-post. Ook staan er op elke locatie altijd mensen van de organisatie voor je klaar om EHBO-ers voor je op te roepen.

Eten en drinken
Voor eten en drinken verzorgen veel binnenlocaties hun eigen horeca.

Toegankelijkheid
Helaas zijn niet alle binnenlocaties die onderdeel uitmaken van De Nacht rolstoeltoegankelijk. Deze locaties zijn dat wel: Academiegebouw, Groninger Forum Bibliotheek, Doopsgezinde Kerk, Groninger Museum, Universiteitsmuseum, Der Aa-kerk, en Synagoge.