FAQ online kaartverkoop

FAQ Online kaartverkoop

Hoe koop ik een e-ticket?

Koop je ticket direct op Eventbrite. Je ontvang de digitale ticket direct in je mailbox.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

Sommige banken reserveren in eerste instantie het bedrag dat u heeft betaald, waarna binnen een uur de transactie definitief wordt overgeboekt. Pas na deze overboeking zullen de kaarten per mail worden toegezonden. Dit houdt in dat u soms pas na enige tijd (uiterlijk een uur) de tickets in uw mailbox vindt. In principe krijgt u na het afronden van uw online aankoop wordt binnen enkele minuten een bevestiging naar uw e-mailadres gestuurd. Soms komt een e-ticket niet aan door een overvolle inbox of een spamfilter. Kijk in dat geval of u de e-mail wel terugvindt in de map met ‘Ongewenste berichten’. Kijkt u ook even na of u in uw profiel het goede e-mailadres hebt ingevuld? Als u het goede e-mailadres heeft ingevuld en de mail zit ook niet in uw spambox, dan kunt u contact met ons opnemen via lustrum@rug.nl Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Als u wél een betalingsbevestiging krijgt, maar geen mail met tickets en u staat op tijd: aan de kassa kunnen we de tickets ook voor u uitprinten!

Wat is een e-ticket?

Een e-ticket is een kaartje dat u online koopt en vervolgens zelf uitprint. Na uw online aankoop krijgt u binnen enkele minuten een e-mail met voor iedere gekochte kaart een bijlage: het e-ticket. Op het ticket staat een barcode die wordt gescand bij het ophalen van het polsbandje. Het is belangrijk dat deze barcode scanbaar blijft. Zorg er daarom voor dat u het ticket niet vouwt op de plek van de code.

Hoe kan ik betalen?

U kunt uw kaarten betalen met iDEAL.

Wanneer kan ik kaarten kopen?

Nu!

Hoe krijg ik mijn kaarten?

Als u uw kaart online koopt, krijgt u een e-ticket toegestuurd per e-mail.

Moet ik de tickets per se printen? Of kan ik ze ook op mijn smartphone tonen?

Nee, dat hoeft niet want, ja, dat kan! U moet dan wel uw telefoon op de felste stand zetten. Toont u wel een geprint e-ticket, zorg er dan voor dat de streepjescode onbeschadigd en goed leesbaar is.

Kan ik mijn aankoop annuleren?

Online aankopen zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt en kunnen dan niet meer worden geannuleerd. Alleen als een voorstelling of evenement niet doorgaat kan vervanging of terugbetaling worden aangeboden.

Mag ik kaarten doorgeven?

Ja. Na aankoop is de kaart van u, dus u mag hem ook weggeven. U mag kaarten echter niet verkopen voor een hoger bedrag, of ze elders online aanbieden.