Speciale projecten 2016

Operator installatie: Be boy Be girl

Deze installatie is een multi-zintuiglijk experiment. Om de installatie te kunnen bedienen, zul je een uitleg krijgen van een uur. Tijdens De Nacht zorg jij ervoor dat je de bezoekers, met behulp van de Oculus Rift-bril, een onvergetelijk avontuur ervaren. Lees hier meer over het programmaonderdeel.

Publieksbegeleider Robot Dating

Stel je voor dat je nieuwe liefde een robot is… Bij deze speeddates met robots hebben bezoekers 1 minuut de tijd om indruk te maken op hun bijzondere gesprekspartner. Jij zorgt ervoor dat er geen stormloop komt op 1 van de lege stoelen, want dit gaat natuurlijk een grote publiekstrekker worden. Lees hier meer over dit programmaonderdeel.

Publieksbegeleider GeoGroningen

Wil jij als eerste een installatie zien die in het nieuwe Groninger Forum te zien zal zijn? Dit is je kans! GeoGroningen biedt het publiek de kans om de stad te ontdekken en spelenderwijs allerlei feiten over de stad en Stadjers te achterhalen. Jij bedient de installatie en gaat in gesprek met de bezoekers. Omdat dit een pilot is, wil de projectleider graag reacties verzamelen zodat dit meegenomen kan worden in de verdere ontwikkeling van de installatie. Lees hier meer over dit programmaonderdeel.

Proppers Academiegebouw

Help jij bezoekers warm te krijgen voor lezingen zodat sprekers voor een volle zaal spreken? Voor de Heymanszaal en de Curatorenkamer zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om het publiek enthousiast te krijgen voor het programma. Dat bestaat dus uit lezingen die allemaal iets met het hart te maken hebben. Het is van belang dat je weet wat er speelt en dat je het leuk vindt om de sprekers alvast te Googelen. Bekijk de timetable voor het programma.

Publieksbegeleider One Minute Bodyscan

Laat je door supercomputers doormeten. Klopt dat met het beeld dat je van jezelf hebt? De titel zegt het al; in 1 minuut wordt de bezoeker gemeten en geclassificeerd. Jij zorgt ervoor dat je bezoekers enthousiast krijgt, vragen beantwoordt, weet hoe de installatie werkt. Daarnaast moet elke bezoeker een toestemmingsformulier invullen. Bij de bodyscan worden namelijk persoonlijke gegevens verzameld en opgeslagen in de cloud om geanalyseerd te worden. Jij zorgt ervoor dat de bezoeker hiertoe toestemming geeft. Lees hier meer over dit programmaonderdeel.

Mocht jij na het lezen van het programma een ander programmaonderdeel zien waar je heel graag bij wilt helpen, dan is dat vaak mogelijk. Vermeld dat bij je aanmelding, of stuur een mailtje naar nachtcrew@gmail.com.